Challenge

Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Profile

Je bent een commercieel talent met vakkennis en bent gepassioneerd door vastgoed. Je hebt reeds enkele jaren relevante ervaring binnen de sector. Je bent een sterke relatiebouwer en je werkt op een correcte en eerlijke manier. Je kan zelfstandig werken en weet je prioriteiten te stellen. Je weet jouw dossiers perfect administratief op te volgen en af te werken. Je hebt goede kennis van MS Office en spreekt vlot N/F. Zowel kandidaten met BIV nummer als kandidaten zonder deze erkenning komen in aanmerking voor deze functie.

 

Vacancies

Je komt terecht in een jonge, groeiende onderneming, waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien. Je krijgt de nodige middelen om jouw functie optimaal te kunnen uitoefenen, zoals een compleet uitgeruste kantoorruimte, administratieve en commerciële ondersteuning,… . De onderneming kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket dat in verhouding staat tot je profiel en je ervaring.

 

Apply now
Ref: KD/1115-603-2

Immodex & Partners

IMMODEX, (www.immodex.be), met kantoor in Harelbeke, is een vastgoedonderneming actief in inkoop, verkoop en verhuur van vastgoed in West-Vlaanderen.

 

 

 

 

 

 

 

Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609