Challenge

In deze rol richt je je, binnen de weverij, op procesbeheersing, procesoptimalisatie, procesvalidatie en verbeteracties:

- Met de input van diverse afdelingen en vanuit de analyse van relevante parameters breng je de productieprocessen in kaart met het oog op aanduiden van anomalieën, bottlenecks, kwaliteits- en rendementsverliezen.
- Je formuleert voorstellen tot procesverbetering die voornamelijk gefocust zijn op kwaliteitsborging en rendementsverhoging.
- Je werkt procesmatig verbeteringsvoorstellen uit en test doelmatig en kostenefficiënt. Nadien evalueer je en bij een positief resultaat coördineer je de implementatie in de productie.
- Je verzekert dat onze kwaliteitsstandaarden en veiligheidsvoorschriften gerespecteerd worden.
- Je rapporteert aan de bedrijfsleiding.

Profile

Je beschikt over een diploma ‘Master in de industriële wetenschappen’ – optie Textiel of Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt een sterke affiniteit met continuous improvement. Ervaring met arbeidsanalyse en methodestudie is een pluspunt. Je bent analytisch en kritisch ingesteld maar vooral een problemsolver. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en functioneert uitstekend binnen een productieomgeving. Je werkt gestructureerd en procedurematig, legt gemakkelijk contacten en communiceert vlot.

Vacancies

Als gevestigde waarde binnen onze sector bieden wij heel wat uitdagingen en ruimte voor ontwikkeling. Je inzet wordt uiteraard beloond met een aantrekkelijk salarispakket op het niveau van de functie.

Apply now

Libeco

Libeco is de grootste vlasweverij in België en behoort tot de top drie producenten van linnen in Europa. Ons familiebedrijf is gevestigd in Meulebeke en werd gesticht in 1858.
Onder de naam Libeco Fabrics produceert men stoffen voor de industrie zoals meubel-, gordijn-, kledijstoffen en technisch textiel. Libeco Home vervaardigt afgewerkte linnen producten zoals bed-, tafel- en keukenlinnen en interieurdecoratie.
Een hoogstaande kwaliteit is naast lokaal en duurzaam produceren het belangrijkste onderdeel van Libeco’s missie. Sinds 2006 draagt men de titel Hofleverancier en in 2014 verkreeg de weverij het CO2-neutraal label.
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609