Challenge

Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Profile

Je bent een commercieel talent met vakkennis. Je bent gepassioneerd door vastgoed en je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring binnen de sector. Je bent een sterke relatiebouwer en je werkt op een correcte en eerlijke manier. Je weet jouw dossiers perfect administratief op te volgen en af te werken. Je hebt goede kennis van MS Office en spreekt vlot Frans.

 

Vacancies

Je komt terecht in een jonge onderneming ,waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien en bij te leren. Je krijgt de nodige middelen om jouw functie optimaal te kunnen uitoefenen, zoals een compleet uitgeruste kantoorruimte, administratieve en commerciële ondersteuning,… .

Apply now

Immodex & Partners

Ottevaere - Decostere, in regio Kortrijk, is een vastgoedonderneming actief in de inkoop, verkoop en verhuur van o.a. residentieel vastgoed in West- en Oost-Vlaanderen. Ottevaere - Decostere bestaat uit een team van zelfstandige vastgoedmakelaars die erkend lid zijn van BIV, CIB en KAVEX. De zaakvoerder van de onderneming heeft reeds 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbemiddeling, projectontwikkeling en de bouwwereld. 

 

Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609