Challenge

·         Je wordt medeverantwoordelijk voor de verkoop van het VeranClassic - productengamma aan high-end klanten.

·         Je ontvangt klanten in de showroom. Occasioneel, bij complexere projecten is klantenbezoek ter plaatse mogelijk.

·         Je detecteert en analyseert de behoeften van de klant.

·         Je maakt een ontwerp van het project en stelt de offerte op met de best verwachte esthetische en budgettaire oplossing.

·         Je werkt hiervoor nauw samen met het technisch bureau en kan rekenen op de nodige technische support van een team van specialisten.

·         Je overtuigt de klant om voor jouw oplossing te kiezen en sluit de verkoop af.

·         Na het afsluiten van de verkoop word je samen met de projectleider verantwoordelijk voor de opvolging en blijf je het centrale aanspreekpunt voor de klant.

·         Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Profile

·         Je bent een commercieel talent, een sterke relatiebouwer en hebt een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid.

·         Je bent in het bezit van een master of bachelor diploma in een commerciële of bouw gerelateerde opleiding en beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

·         Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht en hebt affiniteit met het product en interieur.

·         Je bent resultaatgericht en houdt ervan om creatief met de klant mee te denken.

·         Door jouw goede relationele en communicatieve vaardigheden, bouw je lange termijn relaties uit met je klanten.

·         Je hebt een goede kennis van MS Office, kennis Sketchup is een plus en spreekt vlot N/F.

·         Je bent bereid om op zaterdag en tijdens de opendeurdagen ( 4 x/jaar) op zondag te werken.

Vacancies

·         Een verantwoordelijke commerciële functie in een dynamische, persoonsgerichte onderneming met een belangrijke impact op het resultaat.

·         Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze KMO met toekomst en krijgt de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van het bedrijf.

·         VeranClassic kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit.

·         Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en ervaring.

·         Zowel bedienden- als zelfstandig statuut is bespreekbaar.

Apply now
Ref: KD/0119-239-6

VeranClassic

VeranClassic (www.veranclassic.be), in Dottenijs,( op 10 minuten van Kortrijk) is dé referentie als specialist in de productie van kwalitatief hoogstaande Poolhouses, veranda’s en tuinconstructies. Zowel standaardproducten als maatwerk in hout en aluminium worden in ons eigen productieatelier vervaardigd. De klanten bevinden zich voornamelijk in de B2C markt en dit over gans België en Noord-Frankrijk. 
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609