Challenge

Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimtes in het lokale commerciële weekblad.  Je bezoekt zelf jouw klanten, die bestaan uit KMO’s, plaatselijke handelaren en particulieren. Je verzorgt de communicatie en coördinatie tussen het ontwerpbureau, de drukkerij en de bedeler en verstuurt de bewijsnummers op naar de adverteerders. Je werkterrein situeert zich in groot Kortrijk en Harelbeke. Je werkt nauw samen met de eigenaar/zaakvoerder aan wie je ook rapporteert.

Profile

Je bent een commercieel talent en hebt een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid. Je behaalde een diploma in een commerciële richting en hebt bij voorkeur ervaring in B2B en B2C verkoop. Je bent een vlotte communicator en werkt resultaatgericht. Je houdt ervan op te treden als vertrouwenspersoon en een lange termijn relatie op te bouwen met je klanten. Je hebt een goede kennis van MS Office.

Vacancies

Een verantwoordelijke verkoopfunctie met een belangrijke impact op het bedrijfsresultaat. Een dynamische job met een grote autonomie en veel wisselende contacten. Je komt terecht in een ambitieuze en dynamische onderneming waar initiatief aangemoedigd wordt. De firma kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit. Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en ervaring.

Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609