Challenge

In eerste instantie sta je in voor de technische ondersteuning van 2 projectleiders vanaf de start van het project tot na de oplevering.

- In overleg met de projectleider analyseer je het offertedossier en vertaal je dit naar een uitvoeringsdossier.

- Je zorgt voor de voorbereiding van de materiaalaankopen, contacteert leveranciers, plaatst bestellingen en volgt leveringen correct op.

- Je assisteert de projectleider o.a. bij het opvolgen van de werf, het opvolgen van planning en budget, het uitvoeren van werfgebonden administratie. 

- Na een inwerkperiode en interne opleiding krijg je de kans om door te groeien binnen projectleiding om projecten autonoom van A tot Z uit te voeren. 

Profile

Je hebt een passie voor techniek en domotica. Je weet projecten te ‘managen’ vanuit technisch en operationeel standpunt.

- Je behaalde bij voorkeur een master of bachelor diploma richting elektromechnica en beschikt over analytisch denkvermogen. Young potentials komen in aanmerking en krijgen een interne opleiding. Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig projectleider.    

- Je houdt ervan om mee te denken met de klant en bent een sterke communicator.

- Je spreekt N en hebt operationele kennis van F/E. 

Vacancies

Een gevarieerde technische functie met grote verantwoordelijkheid binnen een bedrijf dat je ten volle ondersteunt en uitdaagt.

- Je krijgt een interne opleiding en de kans om door te groeien en je technische kennis te ontwikkelen.

- Je komt terecht in een bedrijf dat nooit stilstaat maar voortdurend investeert in technologie.

Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en je ervaring.

Apply now
Ref: KD/0118-559-4

Dubois Ctrl

Dubois Ctrl (www.duboiscontrol.be), in Lauwe, is installateur van HVAC, elektrotechniek en audiovisuele toepassingen. Kwalitatieve en comfortabele installaties voor moderne kantoren en residentiële woningen zijn onze troeven. Technologie staat in dienst van uw stijlconcept en comfortbeleving. In nauwe samenwerking met de architect integreren wij de meest moderne technieken naadloos in uw kantoor of woning. Kortom esthetiek en functionaliteit in harmonie. Dubois Ctrl is uw partner om alle technieken in de woning te ontwerpen, installeren en onderhouden: uw kantoor en woning op zijn best. 
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 (0)56 610 609