Challenge

De functie omvat uitdagende fasen op de domeinen pre-engineering en budgetbepaling.
Tijdens de pre-engineering doe je het nodige studiewerk om alle elementen van de offerte zowel technisch-inhoudelijk als financieel te begroten. De uitwerking en opstelling van een klantspecifieke offerte is hiervan het eindresultaat.
Je werkt nauw samen met de commerciële medewerkers die je de nodige input bezorgen in functie van een verdere creatieve uitwerking.
Tijdens de uitvoering van het project blijf je de project engineer technische ondersteuning bieden.

Profile

Als concept engineer ben je een vlotte communicator. Je hecht veel belang aan nauwkeurigheid, autonomie en hartelijkheid.
Bij voorkeur heb je ervaring in technische omgevingen opgebouwd maar beschik je vooral over een groot technisch analysevermogen.
Je hebt een hogere opleiding gevolgd met een grote kennis van of een uitgesproken interesse in elektromechanica, mechanica en warmtetechnieken.
Verder ben je taalvaardig (Nederlands, Frans en Engels) en kan je goed overweg met MS Office

Vacancies

Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf en marktleider in de industriële warmte- en luchttechnieken.
Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. We laten jou dan ook met plezier ‘jezelf zijn’.
In een wereld in verandering laten we onze mensen zichzelf ontwikkelen door hen zowel intern als extern op te leiden en te begeleiden. Deze trajecten moeten onze celebrities toelaten hun verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en techniciteit verder te verfijnen en te benutten.
In een vooruitstrevende, ergonomische werkomgeving en infrastructuur kunnen onze medewerkers rekenen op motiverende en aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. De vaste verloning wordt afhankelijk van profiel en ervaring aangevuld met een mix van competitieve, extralegale voordelen.
Een mix van ons pintje van de chef, fruit@work, verjaardagen, teambuildings en tal van originele, sociale activiteiten kleuren onze jaarkalender.

Apply now

Callens

Callens is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 180 enthousiaste Calliërs en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro.
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 50 89 54 74